Aanpak.

Hoe gaan wij te werk?

Elk project is uniek.

Daarom stellen we voor elke nieuwe opdracht een op maat gemaakt plan samen dat naadloos aansluit bij de wensen van de klant.

Om dit tot stand te laten komen, gaan we steeds op dezelfde manier te werk. 

1

STAP 1.
Oe ist?

Heb je een idee voor jouw dienst of product, maar weet je niet waar te beginnen? Goed nieuws, Havenkop staat voor je klaar! Tijdens een intakegesprek luisteren we naar jouw wensen om zo een gedetailleerd concept en budgetvoorstel uit te werken.

1

STAP 2.
Wie? Wat? Waar? Wanneer? Hoe?

Na jouw goedkeuring van het uitgewerkte concept beginnen we met de planning. Indien gewenst nemen we dit met plezier volledig voor onze rekening! Zo zorgen we voor een duidelijk verloop van de draaidag, een getalenteerde crew, een geschikte locatie, lekker eten op set… Kortom: wij zorgen voor een draaiklare voorbereiding!

1

STAP 3.
Eeeen actie!

Eindelijk is het zover: de opnames gaan van start! Nog een extra decorstuk hier, snel nog wat make-up daar, et voilà, alle beelden staan erop. Door onze voorbereiding zorgen we voor een aangename en zorgeloze dag. Jij bent er toch ook bij? 

1

STAP 4.
Klaar is Kees!

Ten slotte breekt het moment aan om de video te monteren. Ons team brengt de gepaste beelden, sounds en graphics samen tot een schitterend geheel. Na een feedbackronde leveren we alle content af in de door jouw gewenste formaten zodat je deze op meerdere platformen kunt gebruiken.

1

Ongelofelijk,
dit is precies wat ik zoek!